Чортків online

ЧОРТКІВСЬКУ ГРОМАДУ ОФІЦІЙНО ПРИЙНЯЛИ У ЄВРОПЕЙСЬКУ АСОЦІАЦІЮ ЕНЕРГЕТИЧНИХ МІСТ Energy Cities

 
В італійському місті Модена відбулася міжнародна конференція «Grafting cities: cultiving our common future» («Міста для створення: культивуємо наше спільне майбутнє») за участі близько 400 учасників з різних країн Європи.
Учасники спільноти розглянули заявки від різних міст Європи, оцінили виконання домашнього завдання та в результаті офіційно прийняли два українських міста Чортків і Бердичів у це міжнародне об’єднання. До речі, Чортківська громада – поки що найменша громада з України у цій асоціації!
Нашу команду з проекту Covenant of Mayors – East представляли міські голови та заступники міських голів з міст Хірдалана (Азербайджан), Поті, Руставі (Грузія), Іаловені, Сірети, Страсені (Молдова) та Чорткова, Калуша, Кременчука, Самбора, Звягеля (Україна).
Багато спікерів в своїх виступах акцентували увагу на ситуації в енергетичній сфері України на фоні терористичних атак російської федерації.
«Сподіваюся, що більшість європейських міських голів зрозуміли, що таке енергетична сталість в умовах війни в Європі і як це важливо для міст», – резюмував Володимир Шматько.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту