Чортків online

ДНІ ЕНЕРГІЇ В ЧОРТКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ: ДІТИ ВЧАТЬСЯ БУТИ ЕКОСВІДОМИМИ!

 
На виконання програми проекту ЕХСІТЕ (впровадження Європейської Енергетичної Відзнаки), учасником якого є Чортківська громада, відповідно до Комплексної програми з енергоефективності та клімату на 2023-2025 роки з метою інформування і мотивації громадян до впровадження енергетичних і кліматичних заходів задля сталого розвитку у нашій громаді відбулось чимало тематичних подій з нагоди Днів енергії.
Заходи відбулись у Чортківських гімназіях №2 та №6, Чортківських ліцеях №1 та №5, Горішньовигнанській гімназії з дошкільним відділенням, Білівському опорному закладу ЗСО, дошкільних навчальних закладах №3 та №6.
Учні брали участь в інтелектуально-розважальній грі «Все про електроенергію», проводили години спілкування на тему «День сталої енергії», «Енергозбереження. Що і як ми можемо зробити?», проводились заходи «Енергозбереження – стосується всіх, користь для кожного», акції «Здай батарейку – врятуй їжачка», заняття «Земля – наш дім! Бережімо його», «Що трапиться, якщо не буде світла?».
Діти переглядали відеоролики про економне споживання електроенергії, робили виставки малюнків «Як використовувати електроприлади вдома», оформляли проект «Школа, енергоефективність і я», складали правила-поради для учнів молодших класів тощо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту