Чортків online

ПРОСИМО ПІДТРИМАТИ ТА ПОШИРИТИ ПЕТИЦІЮ ПРО ПРИСВОЄННЯ ЗВАННЯ ГЕРОЯ УКРАЇНИ (ПОСМЕРТНО) ЧОРТКІВ’ЯНИНУ КАРПОСЮКУ РОМАНУ

 
Петиція до Президента України зареєстрована 21 вересня 2023 року. Авторка петиції – сестра загиблого воїна Вікторія Лебьодкіна.
Просимо підтримати петицію, на це необхідно лише декілька кліків! Посилання – https://petition.president.gov.ua/petition/206452
Також публікуємо повний текст петиції:
«Шановний Президенте!
Прошу Вас присвоїти звання Героя України (посмертно) хороброму захиснику нашої Батьківщини, військовослужбовцю ЗСУ – лаборанту-такелажнику Карпосюку Роману Івановичу (14.06.2001 р.н), жителю Тернопільської області м. Чортків.
Підписавши контракт в вересні 2022 року, майже одразу поїхав на ротацію. Разом з побратимами були під Донецьком від листопада 2022 року. Мужньо захищав країну, не побоявшись, після закінчення ротації залишився ще на одну ротацію, бо розумів, що наші воїни потребують боєприпасів цілодобово.
Загинув молодий Герой 28.08.2023 року від прильоту балістичної зброї під час виконання свого останнього завдання біля Покровська Донецької області.
Роман з честю та гідністю виконав обовʼязок громадянина своєї держави. До останнього моменту був патріотом своєї країни.
Я пишаюся своїм таким молодим братом, що в свої 22 роки він не побоявся подивитися смерті в очі, він знав, що ризикує життям заради свободи свого народу.
Прошу нагородити Героя посмертно.
Він ще не встиг побачити життя в повній його красі, він не встиг навіть завести сімʼю, бо він хотів жити в мирній вільній Україні, він заслуговує на нагороду!
Слава Герою посмертно! Слава Україні!».
May be an image of 1 person and text that says 'дорог друз!! пдтримайте електронну петицю про присвоення звання героя украёни (посмертно) T карпосюку роману вшануймо пам'ять нашого земляка!'
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту