Чортків online

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?»:  базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях

 

           У Чортківській філії Тернопільського обласного центру зайнятості 29 вересня 2023 року відбувся тренінг «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях»,  в якому взяли участь безробітні особи.
            За ініціативи першої леді Олени Зеленської триває всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?», яка має мету створити систему сервісів і послуг, які зможуть підтримати українців у складні часи повномасштабної війни. Чортківська філія Тернопільського обласного центру зайнятості активно долучилася до участі в програмі та запровадила цикл тренінгів з розвитку навичок “Soft skills” на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної   підтримки у кризових ситуаціях».

          Учасники тренінгу мали змогу оволодіти навичками самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях, зрозуміти важливість піклування про ментальне здоров’я у повсякденному житті, звернути увагу на свій емоційний стан. 

          Такі заходи є необхідними, адже допомагають отримати навики опанування себе в кризових ситуаціях, підвищити свою соціальну адаптивність, що дає можливість знайти роботу повернутися до повноцінного життя.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту