Чортків online

ОСВІТЯН ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРИВІТАЛИ ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

 
Осінь направду щедра пора, і не лише своїми дарами, але й професійними святами. Саме золотої пори відзначаємо День фізичної культури, День дошкілля, День позашкілля та День працівників освіти.
З цієї нагоди сьогодні, 29 вересня, напередодні головних свят освітян міський голова Чорткова Володимир Шматько привітав та нагородив подяками працівників закладів освіти та спортивної галузі Чортківської громади.
«Освіта – це головний інструмент, який допомагає нам будувати ту країну, у якій хочеться жити, йти вперед та перемагати. Я щиро дякую кожному та кожній за те, що віддаєте своє серце нашому майбутньому – дітям; за те, що зараз надійно утримуєте свій фронт і попри всі виклики продовжуєте навчати і формувати в кожному українцю та українці особистість», – звернувся до освітян голова громади.
Володимир Шматько оголосив подяки майже шести десяткам освітян Чортківської громади за багаторічну сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, активну життєву й громадську позицію.
Також трьом вчителям, які боронили Україну від московських окупантів, – Петру Градовому (Білівський опорний заклад), Володимиру Злепку (Чортківський ліцей №7), Мирославу Горячому (Палац дітей та юнацтва) міський голова вручив відзнаки «За честь і відвагу».
На завершення з нагоди свята декілька неймовірних художніх номерів продемонстрували для освітян артисти центру культурних послуг імені Катерини Рубчакової.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту