Чортків online

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ГОТУЮТЬСЯ ДО ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ

 
Вже другий поспіль навчальний рік розпочнеться для школярів України в нових реаліях. Тому підготовка освітніх закладів не закінчується ремонтами та підготовкою освітнього простору до прийому учнів. Головне наразі – наявність облаштованих захисних укриттів, готовність котелень до опалювального сезону та стан харчоблоків у садочках, гімназіях та ліцеях громади.
Попри те, що практично усі навчальні заклади ще минулого року підготували свої найпростіші укриття, протягом літнього періоду тривало їхнє покращення відповідно до чинних вимог. Комісія, до котрої входять працівники Чортківської міської ради (управління освіти, молоді та спорту; відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи), ДСНС, поліції, санітарно-епідеміологічної станції здійснила об’їзд ряду шкіл та садочків Чортківської громади, оглянувши санвузли, їдальні, класні кімнати, спортивні зали тощо. Втім, найбільше уваги члени комісії все ж приділили обстеженню укриттів та готовності котелень до опалювального сезону.
Зауважимо, що кожен заклад освіти має отримати безпековий акт перевірки відповідно до чинних вимог. У акті, який готує комісія, буде визначено стан готовності навчального закладу до початку нового навчального року. На основі акту Тернопільська обласна військова адміністрація даватиме рекомендації про форму навчання закладів освіти: очна, змішана, дистанційна тощо.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+33
 
 
Переглянути статистику та оголошення
Просувати допис
 
 
Подобається
 
 
 
Коментувати
 
 
Поширити
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту