Чортків online

З ДНЕМ ВІДНОВЛЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, УКРАЇНО!

 
Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 32-у річницю відновлення Незалежності! Українці завжди прагнули бути господарями на власній землі та мирно жити у своїй суверенній державі.
Наша мова – одна з найбагатших і найбільш милозвучних. Наші пісні передаються з покоління в покоління сотнями років. Наш хліб із вирощеного власноруч зерна – найсмачніший. Ми завжди швидко гуртуємось, підставляємо плече тому, хто цього потребує.
Ми справжні, ми працьовиті, ми прогресивні. І нам ніколи не потрібно було чужого. На відміну від наших одвічних небратніх північних сусідів. 547 днів повномасштабного вторгнення, 9 років війни, яка триває декілька століть. Змінюються прізвища політичної еліти московської недоімперії, але не змінюється їхнє бажання підкорити український народ.
Але у них, як і сотні років тому, нічого не вийде. Бо Україна – не росія! Бо українці – не росіяни! Ми вільні люди, ми вільна нація, ми вільна країна.
Схиляємо голову перед усіма українськими воїнами, волонтерами, мирними жителями, які своїм життям заплатили та досі розплачуються за нашу Незалежність, зупиняли і зупиняють ворога.
Родини загиблих Героїв, учасників російсько-української війни, вимушені переселенці, котрі залишились без даху над головою, а також наші Збройні Сили України потребують особливої підтримки та турботи громади. Тож будемо з честю, любов’ю, щиро виконувати наш громадський і людський обов’язок!
Пізнавайте Україну! Захищайте Україну! Допомагайте українцям та українкам! Говоріть українською! Пишайтеся Україною та дбайте про неї! Вона у нас – єдина!
Слава Україні! Героям Слава!
На зображенні може бути: Бранденбурзькі ворота та текст
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту