Чортків online

ДО ЧОРТКОВА НА ЛІТНІЙ ТАБІР BALANCED CAMP З’ЇХАЛАСЬ МОЛОДЬ ЗІ ВСІЄЇ УКРАЇНИ

 
До Чорткова з’їхались активні молоді люди зі всієї України на літній табір Balanced Camp, щоб разом із Чортківська молодіжна рада активно та з користю провести п’ять днів – із 11 по 15 серпня.
Із понад 160 заявок чортківська «молодіжка» обрала 40 найбільш активних учасників із Києва, Тернополя, Львова, Херсона, Дніпропетровської області та Чорткова, виходячи із мотиваційних листів учасників, їхньої форми зайнятості та інших чинників.
Профінансували проведення табору Чортківська міська рада, ГО «Молодіжна платформа», «Норвезька рада у справах біженців» та ТОВ «Калина Фармінг».
Літній табір Balanced camp – це місце, де молодь, яка хоче жити та працювати в Україні, має можливість прокачати свої «soft skills», розвинути навички проектного менеджменту, навчитись балансувати роботу та відпочинок. А ще: рефлексії, ораторське мистецтво, командо утворення, лідерство, арт-терапія, медитації, гендерна рівність та соціальна інклюзія, менторство.
Зокрема у неділю, 13 серпня, Володимир Шматько провів лекцію для молоді на тему лідерства. Міський голова понад годину спілкувався із аудиторією про вміння правильно розподіляти обов’язки, про відповідальність, про вміння відчути команду, сильні та слабкі сторони людей, про роль харизми у лідерстві. Про те, як відрізнити, хто завоював чи здобув лідерство власною працею, а хто її купив, про те, що лідер обов’язково більше віддає, ніж отримує. Про те, що лідер власним прикладом повинен надихати тих, хто поруч, незалежно від того, скільки людей у команді.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту