Чортків online

ЧЕРГОВИЙ РЕЗУЛЬТАТ МІЖНАРОДНОГО ПАРТНЕРСТВА: ДІТИ ВІЙСЬКОВИХ ІЗ ЧОРТКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОЇХАЛИ НА БЕЗКОШТОВНИЙ ВІДПОЧИНОК У ШВЕЦІЮ

 
Міжнародне партнерство Чортківської міської ради, співпраця із європейськими містами-побратимами продовжує приносити практичний та цінний ефект. Сьогодні із Чорткова до швецького міста Карлскруна вирушили на безкоштовний відпочинок ще 42 дітей військових із Чортківської громади.
Міський голова Володимир Шматько перед поїздкою поспілкувався із дітьми та розповів, що їх чекає у Швеції: «Я особисто бачив табір, у якому ви проживатимете в Карлскруні – це справді хороші умови. Знаю, що для вас підготували дуже насичену програму. Будьте відкритими до нових знань!».
Нагадаємо, раніше Чортківська міська рада зверталась із відповідними листами до муніципалітетів міст-побратимів із проханням прийняти влітку на відпочинок дітей загиблих Героїв із нашої громади, а також дітей військовослужбовців, які зараз беруть участь в бойових діях проти московських окупантів.
У липні майже два тижні діти військових із нашої громади безкоштовно відпочивали на півдні Франції – у місті Безьє. Також кілька днів тому 24 дитини декілька днів тому поїхали у місто Талсі (Латвія). Ще одна група дітей невдовзі поїде до французького міста Канни.
Tack så mycket, Karlskrona kommun💙
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту