Чортків online

СЬОГОДНІ ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

 
Сьогодні, 27 липня, в Україні відзначають День медичного працівника. Лікарі, сестри та брати медичні, санітари – ви всі робите одну величезну спільну роботу – піклуєтесь про здоров’я та життя людей, незважаючи ні на що.
Щиро радію, що нарешті Україна більше не відзначає професійне свято медиків в один день із росією. Ми повинні різко і безповоротно відмовитись від усього, що має хоч якийсь стосунок до наших небратніх північних сусідів.
У важку для України хвилину ви знову показуєте свою мужність та професіоналізм – тисячі бойових медиків у цю хвилину в екстремальних умовах надають необхідну допомогу мирним мешканцям, що потерпають від обстрілів, та нашим героїчним Збройним Силам України.
Власною добротою, знаннями, досвідом та вмінням працювати в будь-яких умовах ви повертаєте людям найцінніше – здоров’я.
Низький уклін та щирі слова подяки усім медикам нашої країни та Чортківської громади, зокрема колективу Чортківської центральної міської лікарні, Чортківського центру первинної медико-санітарної допомоги, Чортківської комунальної стоматологічної поліклініки, усім працівникам фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій нашої громади.
Мирного неба та перемоги усім нам!
З повагою – міський голова Володимир ШМАТЬКО
На зображенні може бути: 1 особа, лікарня та текст
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту