Чортків online

ПАРТНЕРСТВО БЕЗ МЕЖ: ЧОРТКІВ ОТРИМАЄ ЩЕ ДВОХ ПОБРАТИМІВ ІЗ УКРАЇНИ ТА КАНАДИ

 
Міський голова Володимир Шматько та команда Чортківської міської ради продовжують реалізовувати активну міжнародну та внутрішньодержавну політику. Чортків невдовзі отримає чергових партнерів в особі міст Жовква (Львівська область) та канадського Вайтгорса.
Рішення про партнерство між містами підтримали депутати Чортківської міської ради сьогодні на черговому засіданні сесії. Власне підписання угод із двома містами відбудеться орієнтовно через місяць.
Після підписання угод Чортків співпрацюватиме в різних сферах: культурі, освіті, економіці, екології, туризмі, житлово-комунальному господарстві. Муніципалітети обмінюватимуться досвідом, культурною та історичною спадщиною. У рамках співпраці міські ради спільно готуватимуть заявки на грантові проекти від ЄС та різноманітних фондів.
Саме завдяки партнерству Чортків отримав багато гуманітарної допомоги для вимушених переселенців, для військовослужбовців, два автобуси для пасажирських перевезень, діти військових із Чортківської громади безкоштовно відпочивають закордоном тощо.
Більше інформації про м. Жовква – https://cutt.ly/mwaU6yCQ
Більше інформації про м. Вайтгорс – https://cutt.ly/DwaU6ztr
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту