Чортків online

ШВИДКО ТА ЯКІСНО: ОБСТЕЖУЙТЕ ШЛУНКОВО-КИШКОВИЙ ТРАКТ У ЧОРТКІВСЬКІЙ ЛІКАРНІ

 
Завдяки новій системі ендоскопії з відеогастроскопічним та відеоколоноскопічним елементами спеціалісти Чортківська центральна міська лікарня можуть оглянути весь шлунково-кишковий тракт та виявити будь-яку органічну патологію. При чому цю процедуру можна виконувати під анестезією.
Дане обстеження абсолютно безкоштовне для пацієнтів стаціонару лікарні, а також у випадку наявності електронного скерування від лікуючого чи сімейного лікаря. Якщо у вас немає показів до такого обстеження, але ви хочете перевірити стан свого здоров’я, процедуру можна пройти платно, заплативши офіційно у касу лікарні: 5️⃣5️⃣0️⃣ грн без анестезії, 8️⃣2️⃣0️⃣ грн – з анестезією. Вся процедура займає не більше 10-15 хвилин.
Завдяки новопридбаній системі (вартість – 2,5 млн грн) можна оглянути стравохід, шлунок, дванадцятипалу кишку, товстий кишечник; помітити виразки, запальні процеси, різні утворення, ранні стадії раку.
Як зазначають лікарі-ендоскопісти Чортківської лікарні, окрему увагу до проблем із шлунково-кишковим трактом потрібно приділяти чоловікам віком від 40 років. Адже великий відсоток онкологій виявляють саме у кишечнику, при чому на пізніх стадіях, коли лікування малоефективне. Бодай раз у рік потрібно робити повне обстеження ШКТ навіть тоді, коли нічого не турбує.
‼Зауважимо, що навіть у випадку наявності електронного скерування попередній запис на обстеження ОБОВ’ЯЗКОВИЙ. Щоб записатись, необхідно зателефонувати за номером – +380980986386.
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту