Чортків online

ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ: ЩО ПЕРЕДБАЧАЄ, ХТО ТАМ ПРАЦЮВАТИМЕ І ЩО РОБИТИМЕ?

 
Чортківська міська рада пройшла конкурсний відбір Програми «Мери за економічне зростання», в рамках якого планується створення «Центру соціального обслуговування» по вул. Коновальця, 13А, у Чорткові. У Центрі надаватимуть за пільговою ціною перукарські послуги, ремонтуватимуть одяг та взуття вразливим категоріям громадян, в тому числі сім’ям, які вимушено покинули власні домівки та проживають у Чортківській міській територіальній громаді.
Що саме передбачає створення Центру?
1. «Перукарський салон» (мінімум 2 працівників);
2. «Ательє з ремонту одягу» (мін. 1 працівник);
3. «Майстерня з ремонту взуття» (мін 1 працівник).
За умовами конкурсу потенційні працівники Центру (з числа ВПО) будуть проходити навчання (здобудуть нову освіту чи перекваліфікуються) у центрах професійної підготовки через центри зайнятості (безкоштовно) для отримання Свідоцтва державного зразка. Згодом працівники мають бути готовими до відкриття ФОПів.
Найближчих 6 місяців, допоки діятиме проект – Чортківська міська рада допомагатиме з юридичними та бухгалтерськими питаннями. А також МИ ЗАБЕЗПЕЧИМО ПРАЦІВНИКІВ ЦЕНТРУ ЖИТЛОМ (у новостворених SMART- квартирах).
Окрім того, планується проведення тренінгів та майстер-класів для ширшого кола зацікавлених людей та для залучення нових потенційних працівників центру.
Якщо готові здобути нові вміння/навички/досвід/роботу та зацікавились перерахованими професіями, більш детально зможемо обговорити це, якщо поділитесь вашим контактом для проходження співбесіди. Просимо перейти за посиланням https://cutt.ly/dwtl9xFk
Довідка: приміщення колишнього гуртожитку Чортківської гімназії №3 імені Романа Ільяшенка, де з минулого року триває реконструкція триповерхового приміщення під SMART-квартири для вимушених переселенців. Це стало можливо завдяки міжнародному гранту NEFKO на суму майже два мільйони євро. Всього заплановано збудувати 39 помешкань на 170 осіб.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту