Чортків online

ЧЕРГОВИЙ КРОК ДО ЯКІСНИЙ ПОСЛУГ З ПЕРЕВЕЗЕННЯ: КП «БЛАГОУСТРІЙ» ПРИЗНАЧИЛИ ПЕРЕВІЗНИКОМ НА ЩЕ ДВОХ МАРШРУТАХ

 
Відбулось засідання конкурсного комітету з визначення автомобільного перевізника на маршрутах, що проходять у межах Чортківської громади. У результаті перевізником на двох маршрутах «СЕ Борднетце – М’ясокомбінат» та «Центр – Переходи» терміном на 5 років призначено комунальне підприємство «Благоустрій».
Зауважимо, що автобусом, що курсуватиме за новим маршрутом «СЕ Борднетце – М’ясокомбінат», можна буде дістатись до кладовища по вул. Ягільницька.
Керівництво Чортківської міської ради продовжує впроваджувати стратегію щодо покращення якості послуг з перевезення у громаді. Створення комунального автотранспортного підприємства, придбання комунальних автобусів – це вищий рівень комфорту, це дотримання графіків, це гнучкість графіків.
Нагадаємо, раніше Чортківська громада завдяки активній міжнародній політиці міського голови Володимира Шматька отримала безкоштовно пасажирський бус Mercedes із Латвії, мікроавтобус Iveco із Гросуплє (Словенія), великий низькопідлоговий автобус Temsa із Безьє (Франція). Ще один український автобус Ataman придбали за кошти бюджету громади за 2,9 млн грн.
На зображенні може бути: 8 людей та текст
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту