Чортків online

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІДЗНАЧИЛИ У ЧОРТКОВІ

 
Безкоштовне морозиво, персональні подарунки від Всеукраїнського культурно-просвітницького центру «Нове життя», розважальна шоу-програма, аніматори, квести, аквагрим, майстер-класи, попкорн, батути, солодка вата, трансформери – це лише невеличка частина із того, що чекало на дітвору Чортківської громади у парку культури та відпочинку ім. І. Франка.
Свято розпочалося для малечі при вході в парк, де на них чекав фонтан із пишною піною та різнобарвна фотозона. Вздовж алей парку – торгові ряди із різноманітними сувенірами, прикрасами та іграшками. Чекали на дітвору і аніматори, які веселили малюків та залюбки фотографувались.
Окрім того, впродовж дня для дітей працювали батути, надувні гірки та інші атракціони. А ще бібліотусівка, благодійний ярмарок для ЗСУ «Паляниця фест», патріотичний розпис футболок від UNICEF та чимало іншого.
Підготували сюрприз для малечі і працівники Чортківського відділу поліції та Чортківської пожежної частини. Захисники детально розповідали всім охочим про свою роботу, дозволили посидіти у машинах та вдягти справжню поліцейську форму.
Зрештою, як це було – дивіться у великому фоторепортажі Чортківської міської ради.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту