Чортків online

ЧОРТКІВ’ЯНИНА АНДРІЯ ПАШКОВСЬКОГО НАГОРОДИЛИ ВІДЗНАКОЮ «ЗА ЧЕСТЬ І ВІДВАГУ» ТА МЕДАЛЛЮ «ЗА ЖЕРТОВНІСТЬ І ЛЮБОВ ДО УКРАЇНИ» ВІД МИТРОПОЛА ЕПІФАНІЯ

 
Міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із представниками депутатського корпусу Чортківської міської ради та священником церкви Святої Покрови о. Андрієм Левковичем (БО БФ “Покрова Чортків”) відвідали чортків’янина Андрія Пашковського, який вже протягом 8 місяців проходить лікування після важкого поранення у одному із реабілітаційних центрів Львівщини.
Андрій служив у 105-ій бригаді територіальної оборони, згодом зазнав важкого відкритого уламкового черепно-мозкового поранення на передовій на Донеччині. З того часу триває важка реабілітація, яка, дякуючи Богу, дає результати! Андрій – справжній воїн та чоловік. За підтримки дружини, дітей, рідних та близьких щодня переборює себе, свій біль і впевнено прямує до одужання.
Володимир Шматько нагородив Андрія найвищою відзнакою міського голови «За честь і відвагу», а о. Андрій Левкович з благословення владики Павла вручив від Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія медаль «За жертовність і любов до України».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту