Чортків online

ЗАПРОШУЄМО ДОЛУЧИТИСЬ ДО СПІЛЬНОЇ МОЛИТВИ ЗА УПОКІЙ ДУШІ ГЕРОЯ МАХНЕВИЧА НАЗАРА

 
Махневич Назар Ярославович народився 19 лютого 1993 р. в м. Чорткові в сім`ї робітників. Навчався у загальноосвітній школі №2, де закінчив 9 класів. У 2015 році закінчив Тернопільську академію народного господарства Чортківського інституту підприємництва і бізнесу та здобув професію «Облік і аудит». Дружина – Махневич Тетяна Богданівна, 1993 р.н.
З 2017 року – декілька ротацій в АТО. Після проходження строкової служби перевівся на заочну форму навчання Чортківського фахового коледжу економіки та підприємництва ЗУНУ і підписав перший контракт зі Збройними Силами України. Був учасником бойових дій. Звільняв Київську область від окупантів. Брав участь у боях за Бучу, Гостомель та Ірпінь. У ході повномасштабного російського вторгнення був у складі 8-го батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.
Нагороджений відзнакою «Хрест сухопутних військ України» (2022).
Загинув 5 травня 2022 року у селі Цупівка Харківської області під час захоплення ворожого блокпоста. Окупанти влучно поцілили гранатою… Лише звільнивши окуповані території, тіло Героя змогли забрати до рідного Чорткова. Чин похорону відбувся 29 вересня 2022 року в Чорткові.
Поховали воїна на Алеї Героїв на кладовищі по вул. Ягільницька, а на могилі майорить синьо-жовте знамено.
Залишилися у Назара батьки та дружина.
Не маємо права забути! Вічна пам’ять Герою… Слава українським воїнам!
Поминальна Служба Божа відбудеться у суботу, 6 травня, о 9 годині в церкві Святої Покрови.
На зображенні може бути: ‎1 особа та ‎текст «‎поминальна служба божа до рчниц загибел махневича назара субота, 6 травня, 9:00 год. в церкв свято" покрови الجنا герой, що загинув, захищаючи укратну...‎»‎‎
 
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту