Чортків online

Дорогі жителі Чортківської громади!

 
Хто би міг подумати, що разом із церковними дзвонами, які засвідчують радість світлого Христового воскресіння, ми чутимемо звуки сирен, які вже понад 400 днів нагадують, що зло в особі кровожерної московської імперії знову прийшло на нашу землю.
Втім, Господь Бог казав нам, що «…із темряви світло засяє!». І ми віримо, ми знаємо, що так буде! Адже Великдень – це про перемогу світла над темрявою, добра над злом, правди над брехнею, зрештою – демократичних цінностей та свободи над тоталітаризмом.
І ми обов’язково переможемо! Бо це наша земля: це наше Ластівчине гніздо, наша Асканія-Нова, наша «Донбас Арена», це наші пляжі Азовського моря у Бердянську. На нашому боці правда, на нашому боці Бог! А ще на нашому боці понад мільйон воїнів-Героїв у лавах Збройних Сил України.
Я вірю, що зовсім скоро радісна звістка облетить увесь світ – Україна перемогла! Я вірю, що зовсім скоро українці, які змушені були покинути свої домівки, повернуться у рідні міста і села! Я вірю, що зовсім скоро наші воїни стануть на пороги своїх будинків та скажуть до рідних: «Христос Воскрес! Воістину Воскрес!».
І цей день обов’язково настане! А зараз – працюємо задля перемоги, як єдиний механізм, донатимо на військо, не залишаємо наодинці українців, які вимушено тимчасово покинули свої домівки, допомагаємо ближнім своїм та прославляємо воскресіння Ісуса Христа!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!
З повагою – міський голова Чорткова Володимир Шматько
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту