Чортків online

СЬОГОДНІ СВІЙ 37-Й ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ВІДЗНАЧАЄ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ЧОРТКОВА ВОЛОДИМИР ШМАТЬКО

 
Шановний Володимире Петровичу!
Від імені колективу Чортківської міської ради, її депутатського корпусу, членів виконавчого комітету, старост сіл, колективів комунальних підприємств та всіх жителів громади прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!
Бути головою громади – надзвичайно відповідально. Бути головою громади в країні, яка протистоїть 140-мільйонній московській імперії вже більше року – і поготів. Втім, Ви, як справжній керівник, не розгубились, а вкотре згуртували навколо себе команду, людей. Самовідданість, професійність, вимогливість до себе і до інших, любов до Чорткова та України, вміння дивитись на декілька кроків уперед та приймати важкі стратегічні, а не лише локальні рішення – це про Вас.
Пам’ятайте, що у Вас є головне – величезна підтримка жителів громади, є надійний колектив однодумців і щире бажання розвивати нашу громаду та Україну.
Кожен українець, засукавши рукави, працює на перемогу – хтось на фронті, хтось у тилу забезпечує наших Героїв, підтримує економіку країни. Тому в такий святковий для Вас день хочеться побажати найважливішого для кожного – Перемоги України над окупантами!
А ще бажаємо міцного здоров’я у цей непростий для кожного час, щастя, родинного затишку, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег.
З повагою – колектив Чортківської міської ради, її депутатський корпус, члени виконавчого комітету, старости сіл, колективи комунальних підприємств та жителі громади
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту