Чортків online

Профорієнтаційна робота із особами засудженими до альтернативних видів покарань

 

Особи, які відбувають покарання, не пов’язане з позбавленням волі, є досить уразливою категорією населення і потребують особливої уваги з боку державних структур. Дуже важливо щоб людина, яка знаходиться у зоні ризику, мала достатньо інформації щодо пошуку роботи, послуг та можливостей служби зайнятості. 

3 квітня 2023 року психолог Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості спільно з Богданом Письменним , провідним інспектором Чортківського РС №4 філії ДУ «Центр пробації» в Тернопільській області провели семінар для умовно засуджених осіб. Метою семінару було сприяння в адаптації відповідної категорії громадян у професійній та трудовій діяльності. Присутнім надано інформацію щодо послуг служби зайнятості, актуальні вакансії. Наголошено про переваги легальної зайнятості.

Учасники семінару задавали питання щодо працевлаштування та умов реєстрації в службі зайнятості, які необхідні для цього документи.
Наприкінці семінару Богдан Письменний наголосив, що головне – це бажання людини змінити своє життя та працевлаштуватися.
Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту