Чортків online

ЧОРТКІВ ОТРИМАВ ВІД ФРАНЦУЗЬКОГО БЕЗЬЄ ШІСТЬ ГЕНЕРАТОРІВ НА СУМУ 2,6 МЛН ГРН

 
Міжнародна співпраця Чортківської міської ради, налагодження партнерських відносин із закордонними містами, містами-побратимами продовжує приносити користь нашій громаді. Цього разу до Чорткова приїхала чергова важлива гуманітарна допомога від французького міста-побратима Безьє. Йдеться про шість потужних генераторів, загальна їхня вартість сягає 2,6 млн гривень.
Як розповів міський голова Чорткова Володимир Шматько, у грудні минулого року, коли із Безьє нам у подарунок передавали пасажирський автобус, очільник французького міста Робер Менар цікавився, чим вони можуть допомогти надалі. І ось – до нашого міста вже прибуло 6 нових дизельних генераторів, які використовуватиме КП Чортків водоканал та заклади освіти нашої громади.
Якщо бути точним, Чортків отримав від Безьє:
✔️ Генератор 80 кВт + АВР (на головний водозабір «Стара насосна» у селі Біла);
✔️ Генератор 40 кВт + АВР (на водозабір «Ваврінова», з якого подається вода в тому числі до с. Горішня Вигнанка, Переходи, смт Заводське);
✔️ Два генератори по 18 кВт (для двох шкіл Чорткова – #5 та # 7 (для харчоблоків та ІТП));
✔️ Два генератори по 14 кВт (для харчоблоків двох гімназій Чорткова – #1 та #3).
Організацією логістики генераторів із Польщі до Чорткова займався керівник водоканалу Віктор Гордієнко. Також дякуємо пані Ользі Барабаш із Чернігова, котра вже багато років живе у Безьє, за постійну допомогу із комунікацією із французькими партнерами.
Також анонсуємо, що муніципалітет Безьє, як і минулого року, влітку готовий прийняти на безкоштовний відпочинок дітей військових із нашої громади. Йдеться про 30 дітей віком 14-17 років, попередні дати подорожі – 13-23 липня.
Ville de Béziers merci beaucoup 🇫🇷❤️🇺🇦
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту