Чортків online

ЧИСТЕ МІСТО: НЕ МРІЯ, А РЕАЛЬНІСТЬ

 
Чистий та охайний Чортків – це спільне завдання як місцевої влади, так і жителів. І лише разом ми зможемо втілити його у реальність. Позиція проста і зрозуміла – загальні баки повинні повністю зникнути з вулиць міста, а приватні райони – перейти на індивідуальні контейнери.
Як прозвітувало КП «Чортківський ККП» (котре надає послуги з вивезення та захоронення ТПВ у Чортківській громаді), сьогодні забрали ще три сміттєві контейнери, що були розміщені поруч із проїжджою частиною поруч із будинком по вул. Кн. В.Великого, 2. Відтак станом на сьогодні у Чорткові майже не залишилось сміттєвих контейнерів, розташованих поруч із дорогами.
«Окремо хочемо відзначити голів ОСББ, котрі першими пішли назустріч даному впровадженню та самостійно визначилися із розміщенням контейнерів на територіях власних ОСББ. За це вони отримали контейнери та майданчики закритого типу тільки для потреб власного ОСББ», – прокоментував в.о. начальника Чортківського «ККП» Роман Запотічний.
«Моя позиція така – загальні баки повинні повністю зникнути з вулиць міста. Кожен власник приватного будинку має викидати сміття лише в індивідуальний контейнер, а мешканці багатоквартирного будинку повинні облаштувати на прибудинковій території спеціальні майданчики для сміттєвих баків. Відтак, недобросовісні абоненти не зможуть викидати великогабаритне сміття під баки, а мешканці сусідніх сіл не будуть привозити до Чорткова свої відходи. Власне над втіленням цієї ідеї продовжуємо працювати досі», – зауважив Володимир Шматько.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту