Чортків online

Заклади освіти, культури, охорони здоров’я та інші установи Чортківської громади отримали 300 нових ноутбуків

 
У рамках підписаної угоди про співпрацю між Чортківською міською радою та польською благодійною організацією Fundacja Q Чортківська громада отримала 300 нових ноутбуків фірми HP. Сьогодні ноутбуки передали на потреби освіти, охорони здоров’я, культури нашої громади та інших установ.
Все розпочалось із того, що чортків’янка Ірина Полова допомогла організувати зустріч із благодійною організацією Fundacja Q. Міський голова Чорткова Володимир Шматько проводив перемовини із головою організації Marcin Qrnik.
Напередодні Fundacja Q виграла європейський грант, отримавши 1400 нових ноутбуків. Три сотні із них, завдячуючи успішним перемовинам, вже роздали у школи Чортківської громади, міську лікарню, сімейним лікарям, бібліотекам та закладам культури.
Зауважимо, що також володарями безкоштовних ноутбуків, окрім Чорткова, стали м. Городок (Львівська область) та Бородянка (Київська область).
Також ноутбук вручили дівчинці – круглій сироті із Маріуполя, яка зараз живе та навчається у Чортківській громаді. Окрім того, керівництво громади має на меті найближчим часом забезпечити ноутбуками дітей з числа вимушених переселенців, котрі демонструють високі досягнення у навчанні; дітей з інвалідністю; батьки яких зараз на фронті.
Дякуємо Marcin Qrnik, Fundacja Q, Theirworld, Global Business Coalition, HP за величезні добрі справи для народу України, зокрема нашої Чортківської громади!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту