Чортків online

Ростислав Шульський став директором Чортківської лікарні вже без приставки «в.о»

Ростислава Шульського, який до цього був виконувачем обов’язків директора Чортківської центральної міської лікарні, призначили повноцінним керівником медичної установи. Відповідне розпорядження підписав міський голова Чорткова Володимир Шматько. Наразі Ростислава Шульського призначено директором до кінця воєнного стану, після завершення якого, згідно із законодавством, буде оголошено новий конкурс.
 
«Більше року Ростислав Борисович мав, щоб зарекомендувати себе та почати змінювати лікарню. Вважаю, що із його призначенням ми не прогадали, адже позитивні зміни, хоч і за такий короткий час, помітні неозброєним оком. Разом ми оновили керівництво лікарні, даємо можливість молодим спеціалістам доводити свою професійну придатність, вивчаємо досвід інших лікарень України та навіть Європи, завдяки цьому впевнено рухаємось вперед – до якісних медичних послуг, належних умов роботи медичних працівників та комфортного перебування пацієнтів у лікарні», – прокоментував призначення Володимир Шматько.
 
Головні перемоги Чортківської центральної міської лікарні протягом року:
🔹 суттєво зросла кількість «медичних дотиків» – 195 917 у 2021 році (у 2020 році – 5 791!), лабораторних діагностик – 47 022 (у 2020 р. – 1 105), УЗД та рентгенів – 8 428 (у 2020 р. – 523), діагностичних процедур – 1 437 (у 2020 р. – 0!). Порівняльна статистика за 2022 та 2021 роки буде у кінці року;
🔹 завершили будівництво та ввели в експлуатацію сучасне приймально-діагностичне відділення (9 млн грн);
🔹 перейшли на якісне харчування для пацієнтів по аутсорсингу з кафе «Золота Нива»;
🔹придбали гематологічний аналізатор Elite 580, аналізатор біохімічний автоматичний ERBA XL-100 без ISE, аналізатор біохімічний автоматичний ERA XL-200 без ISE, ендохірургічну стійку SHREK, оглядові гістероскопічну стійку, цистоскопічну стійку та чимало іншого;
🔹 розірвано договори оренди кабінетів із приватними лікарями та лабораторіями;
🔹 перенесено ендокринологічне і неврологічне відділення із смт Заводське у приміщення лікарні (економія 1,2 млн в рік);
🔹 розпочато ремонт сучасного педіатричного (дитячого) відділення лікарні.
 
Довідково. Навчався у Буковинському державному медичному університеті. У 2016-18 роках проходив медичну інтернатуру, було присвоєно кваліфікацію лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Неврологія». У 2018-20 роках працював у Чортківському фаховому медичному коледжі на посаді викладача анатомії та фізіології людини. У 2020 році працював радником Чортківського міського голови. У 2021 році призначений виконувачем обов’язків головного лікаря Чортківської центральної міської лікарні.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту