Чортків online

З Днем відновлення Незалежності, Україно!

 
Сьогодні, 24 серпня, Україна відзначає 31-у річницю відновлення Незалежності! Українці завжди прагнули бути господарями на власній землі та мирно жити у своїй суверенній державі.
Ми самі вирощуємо пшеницю та жито, говоримо своєю багатою та милозвучною мовою, співаємо пісень, котрим сотні років, віками бережемо свої істинні традиції, швидко гуртуємось, коли хтось потребує допомоги. Не пощастило Україні лише із одвічним сусідом-ворогом, істотами, яких навіть «орками» назвати неможливо, які вже понад 400 років змушують нас брати до рук зброю та боронити свою землю.
Сьогодні на нас з вами лежить величезна відповідальність перед усіма попередніми поколіннями, які мріяли про вільну незалежну Україну, та тими, які за останні вісім років, коли майже у всьому світі панує мир та демократія, віддали свої життя, захищаючи наші кордони від московитів.
Схиляємо голову перед усіма українськими воїнами, волонтерами, мирними жителями, які своїм життям заплатили та досі розплачуються за нашу Незалежність, зупиняли і зупиняють ворога. Ми вкотре голосно говоримо і доводимо на весь світ: «Україна – не росія!».
Родини загиблих Героїв, учасників російсько-української війни, вимушені переселенці, котрі залишились без даху над головою, а також наші Збройні Сили України потребують особливої підтримки та турботи громади. Тож будемо з честю, любов’ю, щиро виконувати наш громадський і людський обов’язок!
Пізнавайте Україну! Захищайте Україну! Допомагайте українцям та українкам! Говоріть українською! Пишайтеся Україною та дбайте про неї! Вона у нас – єдина!
З 31-ою річницею відновлення Незалежності, Україно!
Слава Україні! Героям Слава!
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту