Чортків online

Кондитерська фабрика «GOLSKI» виготовлятиме продукцію із брендом 500-ліття Чорткова

Чортківська кондитерська компанія «GOLSKI Sweet Company» виготовлятиме декілька варіантів продукції із брендом 500-ліття Чорткова, зокрема найпопулярніша трюфельна цукерка буде в новій ексклюзивній обгортці, також дещо оновиться вигляд коробки та тубуса для цукерок. Такої домовленості досягли міський голова Чорткова Володимир Шматько разом із однією з власниць кондитерської Оленою Ярощук та директором підприємства Віктором Ткачуком.
 
Лише 6 років тому «GOLSKI Sweet Company» почали вчитись, як каже Олена Ярощук, виготовляти цукерки, а сьогодні фабрика експортує продукцію у різні куточки світу. Найбільшими імпортерами чортківських солодощів є Німеччина, Польща, США, а також країни Прибалтики – Литва, Латвія, Естонія.
 
На фабриці є сучасне німецьке обладнання, якому немає аналогів в Україні. На виробництві дотримуються всіх останніх норм, аби відповідати стандартам Європейського Союзу. В Україні таких вимог наразі немає, але так як «Гольські» працюють переважно на експорт, то повинні підлаштовуватись під умови сучасного ринку.
 
«GOLSKI Sweet Company» погодились внести свою лепту у відзначення та увіковічення 500-ліття Чорткова у статусі міста, тож вже найближчим часом:
?найпопулярніші – трюфельні – цукерки кондитерської компанії матимуть нову ексклюзивну обгортку із брендом 500-ліття міста;
?один із видів коробок для цукерок теж буде оздоблений додатковою наклейкою «Чорткову – 500»;
?таку ж наклейку матимуть металеві тубуси, котрі експортуються закордон.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту