Чортків online

На Чортківщині 45% вакансій – у сільськогосподарській сфері

Сільське господарство – одна з провідних галузей у Тернопільській області. Освоєння земель, вирощування зернових, бобових, овочевих та інших сільськогосподарських культур, розвиток садівництва та фермерських господарств спричиняють сталий попит на працівників аграрної сфери.
 
Загалом цьогоріч 45% вакансій, які подали роботодавці у Чортківську районну філію Тернопільського обласного центру зайнятості, пропонувались у галузі сільського, лісового та рибного господарства.
 
Починається сезон сільськогосподарських робіт, отож на 01 квітня 2021 року с/г товариства шукали працівників на 59 вільних робочих місць. Їм потрібні: трактористи-машиністи с/г виробництва (35 вакансій), водії автотранспортних засобів (13 вакансій), а також, машиніст екскаватора, бухгалтер, завідувач господарства, менеджер(управитель із збуту), кухарі та інші.
 
Якщо у Вас немає відповідної освіти, за спрямуванням служби зайнятості згадані професії можна здобути в Борщівському агротехнічному коледжі, Зборівському фаховому коледжі ТНТУ ім. І. Пулюя, Тернопільському ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, Чортківському ВПУ, Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Вишнівецькому професійному ліцеї, Тернопільському обласному комунальному навчально-курсовому центрі, у Центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та ін. Навчання 3,5-5 місяців. Після його завершення слухачі отримують свідоцтво про присвоєння робітничої професії.
 
Якщо Ви маєте бажання працювати у сфері сільського господарства і Вас зацікавили вказані вакансії та можливості профнавчання, зверніться до Чортківської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту