Чортків online

Президент України присвоїв звання «Мати-героїня» Надії Свідніцькій із Чорткова

Президент України Володимир Зеленський підписав указ «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня». За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку відзначили Надію Свідніцьку із Чорткова – мати п’ятьох дітей.
 
Надії Свідніцькій 51 рік, вона багатодітна матір, яка народила та виховує п’ятеро дітей. Вона створила у сім’ї усі необхідні умови для навчання та виховання дітей, діти здобувають освіту, розвивають творчі здібності, формуються їхні високі духовні та моральні якості. Надія Миколаївна зарекомендувала себе сумлінною, наполегливою, працелюбною, відповідальною, чесною, користується заслуженою повагою та авторитетом. У родині Свідніцьких панує атмосфера добра, взаєморозуміння та товариськості.
 
Із отриманням звання «Мати-героїня» Надію Миколаївну привітали заступник міського голови Чорткова Віктор Гурин, керуюча справами виконавчого комітету Ольга Череднікова, начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук та начальник відділу молоді та спорту Віктор Нагірний.
 
«Щиро бажаємо вашій родині радості, достатку, тепла! Нехай діти завжди тішать увагою, добрим та щирим словом, віддаючи батькам ту любов, з якою їх зростили та виховали!», – зазначив Віктор Гурин у вітальному слові.

  

 

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту