Чортків online

Шановна католицька громадо Чорткова!

Дорогі парафіяни костелу Святого Станіслава та усі християни західного обряду!

Щиро вітаю Вас із Різдвом Христовим!

Щороку вірні-католики мають радісну нагоду першими спостерігати на вечірньому небі спалах яскравої зірки, яка віщує хороші зміни.

Тепло цього великого свята однаково зігріває усіх християн нашого міста, незалежно від віросповідання та національної приналежності.

Рік, що минає, став визначним для української церкви загалом. Сповнилося те бажане й необхідне для нашої держави, чого ми, українці, чекали роками – Українська Православна Церква за декілька днів отримає Томос, власну автокефалію.

Вірю у те, що таке єднання вкрай необхідне для усіх українців, незалежно від віросповідання. Адже саме єдність – це те, чого не вистачало нам упродовж багатьох віків.

Сподіваюсь, що у день Різдва Христового всі вірні щиро звернуть свої помисли до заповідей Божих як вічних цінностей у відносинах між людьми й надалі сповідуватимуть їх щодня. 

Нехай із першою різдвяною зіркою у ваш дім зійде Боже благословення, добробут, мир і злагода, а ці святкові дні принесуть радість у наші серця та наповнять душу любов’ю і теплом!

З повагою міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту