Чортків online

ПРИВІТАННЯ

Шановні освітяни!

У першу неділю жовтня в Україні традиційно вшановують усіх працівників освіти з професійним святом.

Щиро вітаю чортківську освітянську родину – педагогічні колективи шкіл, дитячих дошкільних навчальних закладів, Палацу дітей та юнацтва, Чортківської міської музичної школи, Чортківського державного медичного коледжу, Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського, Чортківського коледжу підприємництва і бізнесу, навчально-наукового інституту підприємництва і бізнесу Тернопільського НЕУ, Чортківського вищого професійного училища – з прийдешнім Днем вчителя!
Вам, шановні педагоги, наше визнання і повага, бо даєте світло знань і багатство душі нашим дітям.

Праця вчителя в школі чи викладача вищого навчального закладу, працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Вчитель — не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

У загальноосвітніх навчальних закладах м. Чорткова – 283 кваліфікованих педагогів.

Ваша віддана та нелегка праця приносить свої плоди. Вам вірять, вас люблять і шанують. Як доказ цього, випускники шкіл у 2018 році отримали 13 медалей — 9 золотих та 4 срібних. На рахунку чортківських школярів 33 перемоги в обласних олімпіадах з базових навчальних дисциплін та перемоги у творчих конкурсах різних рівнів.

Радію, що реформа “Нова українська школа” завдяки спільним зусиллям держави, місцевої влади й вас, шановні педагоги, яскраво втілилась у кожному 1 класі закладів загальної середньої освіти нашого міста.

У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високу професійність та життєву мудрість.

Бажаю міцного здоров’я, нескінченної любові учнів, терпіння і віри. 
Нехай Бог завжди допомагає вам у вашій нелегкій, але такій благородній праці. 
Нехай вам завжди всміхається доля, дарує вам міцне здоров’я та довголіття, а у ваших родинах завжди панують тепло, радість та затишок.

З глибокою повагою
міський голова Володимир ШМАТЬКО

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту