Чортків online

У міській раді зустрілись з представниками Німецького Червоного Хреста

У рамках 100-річчя Українського Червоного Хреста, що відзначалось 18 квітня 2018 року, а також підписаної ще у 2013 році угоди про співпрацю між Чортківською районною організацією Товариства Червоного Хреста України та Німецьким Червоним Хрестом до Чорткова прибула делегація представників Німецького Червоного Хреста з м.Опфінген.

Заступник міського голови Роман Тимофій разом із начальником відділу муніципального розвитку, інновацій та енергоефективності Юлією Демкович, директором Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Русланом Пліщуком та за участі волонтера Корпусу Миру з Америки Шейна Селстрома, голови Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Ірини Соляник провели робочу зустріч із представниками цієї найбільшої у світі громадської організації.

У ході зустрічі присутні обговорили можливості подальшої співпраці у такій важливій справі як милосердя, співчуття, допомога найнезахищенішим верствам населення – одиноким літнім людям, сиротам, немічним, хворим, обмінялись думками стосовно втілення нових цікавих проектів спільної діяльності.

Роман Мирославович щиро подякував представникам Червоного Хреста за їх волонтерську діяльність, за всю проведену роботу, яку вони виконують на доброчинних засадах, віддаючи цій такій потрібній справі не лише свій вільний час, а й часточку своєї душі.

Гості з Німеччини висловили свої позитивні враження від перебування у нашому місті, побажали чортківській громаді і всій Україні миру та процвітання.

По завершенні зустрічі представники Німецького Червоного Хреста отримали подарунки від міської ради та фото на згадку.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту