Чортків online

Із чергового прийому громадян

Міський голова Володимир Шматько провів черговий прийом громадян. З метою вирішення своїх проблем до очільника міста звернулось близько 20 мешканців Чорткова.

Серед піднятих питань: виділення матеріальної допомоги на лікування, оренда приміщення, пільгове перевезення, порушення добросусідських відносин та ін.

Зокрема, житель вул. Шухевича звернувся з проханням роз’яснення щодо правил подання показників водяного лічильника. За дорученням міського голови начальник КП «Чортківське ВУВКГ» Віктор Гордієнко пояснив наступне. Для уникнення непорозуміння з нарахуванням субсидій та пільг, споживачі, які користуються пільгами та субсидіям повинні кожного місяця з 25 по 05 число кожного наступного місяця подавати показник водяного лічильника за тел. 2-27-52, 
(098) 807 58 78 або особисто в абонентський відділ КП «Чортківське ВУВКГ».
Якщо показник водяного лічильника не переданий в абонементний відділ, нарахування буде проводитися по встановлених нормах.

Також на прийом до очільника міста прийшли мешканці вулиці В. Великого, 4 та висловили щиру вдячність Володимиру Шматьку за ремонт дорожнього покриття на прибудинковій території й попросили посприяти у встановленні бордюрів. Міський голова повідомив, що цьогоріч по вул. В. Великого заплановані такі ремонтні роботи, що будуть проведені з настанням сприятливих погодніх умов.

Жодне із звернень не залишилось поза увагою мера міста.
З усіх питань дано вичерпні роз’яснення, по окремих – доручено детальне опрацювання керівникам відповідних структурних підрозділів міської ради та надання відповіді заявникам у визначений чинним законодавством термін.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту