Чортків online

Із засідання виконкому

На черговому засіданні виконкому, яке провів міський голова Володимир Шматько, розглянуто 26 питань, включених до порядку денного.

Вперше, на розгляд виконавчого комітету керівники відповідних структурних підрозділів представили презентації програм з детальним обгрунтуванням пропозицій щодо їх затвердження, а також щодо продовження терміну дії існуючих програм.

Такий новітній підхід з презентації проектів рішень, започаткований міським головою Володимиром Шматьком, був схвально сприйнятий присутніми.

Зокрема, серед запропонованих нових проектів рішень, що після детального обговорення були схвалені на засіданні виконкому:

“Про затвердження Програми “Картка чортківчанина 2018-2020 р.” , метою якої є підвищення якості та ефективності надання соціальних послуг жителям міста, створення та реалізація прозорого і ефективного механізму персонального надання населенню міста заходів соціальної підтримки, нарахування компенсацій і адресних виплат тощо, 
а також:

“Про затвердження Програми енергозбереження та енергоефективності в місті Чорткові на 2018-2020 р. “;

“Про затвердження Програми стимулювання громадян м. Чорткова, направлених Чортківським комісаріатом для проходження військової служби за контрактом у Збройні Сили України у 2018 році”;

“Програма надання шефської допомоги на відновлення військового містечка № 22 в місті Чорткові на 2018 р.”;

“Програма підтримки та розвитку дітей з особливими потребами та дітей соціально-незахищених категорій міста Чорткова на 2018 р.”;

“Програма розвитку архівної справи Чортківської міської ради на 2018-2020 р.”.

На засіданні виконавчого комітету розглянуто та схвалено проекти рішень з подальшим внесенням на розгляд міської ради ”Про міський бюджет на 2018 рік” та ряд програм з пролонгованою дією на наступні роки.

 

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту