Чортків online

Із позачергового засідання виконкому

На засіданні виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько розглянуто заяву ПМК-258 ТОВ “Тернопільбуд” про містобудівний розрахунок з техніко-економічними показниками для будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Д. Січинського.

Згідно з основними техніко-економічними показниками цієї житлової забудови передбачено: площа до 1500 кв.м, граничний відсоток забудови земельної ділянки до 45%, загальна кількість квартир 62 (однокімнатних – 6, двокімнатних -18, трикімнатних — 34, чотирьохкімнатних – 4, поверховість – 5.

Після детального обговорення цього питання та внесення пропозицій вирішено надати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку по вул. Д. Січинського.

Також рішенням передбачено ПМК-258 ТОВ “Тернопільбуд” отримати у встановленому порядку технічні умови на інженерне забезпечення проектного об’єкта, розробити у спеціалізованій проектній організації або архітектора, який має кваліфікаційний сертифікат на виконання робіт, робочий проект та провести його експертизу згідно з законодавством України, зареєструвати декларацію (дозвіл) про початок виконання будівельних робіт та прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об’єктів в інспекції архітектурно-будівельного контролю.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту