Чортків online

Порядок денний засідання постійної комісії

Порядок денний

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин, екології та сталого розвитку міської ради  від 03.08.2017 р.

до XXVI сесії Чортківської міської ради VІІ скликання

 

  1. Про надання дозволів громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.
  3. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Князя Володимира Великого, 26 в м. Чорткові.
  5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Йосипа Сліпого, 2 в м. Чорткові.
  6. Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 30.09.2005 р. №256 «Про прийняття – передачу земель».
  7. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 06.02.20017 р. (зареєстрований у Чортківському реєстраційному відділі Тернопільської регіональної філії центру ДЗК від 20.08.2007 р. №040765400367), укладеного між Чортківською міською радою та ТзОВ «Євротрест» .
  8. Про внесення змін в рішення міської ради від 13.10.2016 р. № 377 “Про надання дозволу Барановій Марії Семенівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 0,0200 га для будівництва і обслуговування будівель торгівлі по вул. Дениса Січинського, 3-А в м. Чорткові”.
  9. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Дениса Січинського та Осипа Маковея в м. Чорткові  для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Гальтюк С.З.).
  10.  Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Дениса Січинського та Осипа Маковея в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Панасюка В.Б.).
  11. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Дениса Січинського та Осипа Маковея в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Хохлова В.М.).
  12. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Дениса Січинського та Осипа Маковея в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Друка З.П.).
  13. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території, обмеженої вулицями Дениса Січинського та Осипа Маковея в м. Чорткові для індивідуального гаражного будівництва (за заявою Ябчанка М.М.).
  14. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території             для індивідуального гаражного будівництва по вул. Людвіга Носса в м. Чорткові (за заявою Доскоча             І.М.).
  15. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території                для індивідуального гаражного будівництва обмеженою вул. Надбережна та вул. Людвіга Носса в м.              Чорткові (за заявою Шведа В.І.).
  16. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території           (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Лісова в м. Чорткові (за заявою Черемшинської І.Я.).
  17. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території  щодо організації і встановлення меж території історико-культурного призначення єврейського кладовища по вул. Дмитра Пігути, 31Б – Незалежності, 24А в м. Чорткові.
  18. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для розміщення комерційного об’єкту по вул. Копичинецька в м. Чорткові (за заявою Штурко М.Б.).
  19. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові від 15.08.2006р. (зареєстрований в Чортківському реєстраційному відділі Тернопільської регіональної філії центру ДЗК 06 грудня 2006 року за № 040665400125), орендарем якої є Небоженко Галина Степанівна.
  20. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки від 16.07.2012р. (зареєстрованого в Управлінні Держкомзему в Чортківському районі 15 серпня 2012 року за № 612550004004934) та встановлення ставки орендної плати 3% від нормативної грошової оцінки  земельної ділянки по вул. Копичинецька, 57 в м. Чорткові, орендарем якої є ПАТ “Укртелеком”.
  21.  Про надання дозволу Чупаку Богдану Ярославовичу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,6616 га в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  по вул. Надрічна, 64 в м. Чорткові.
  22. Про надання дозволу Кобелі Тарасу Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0471 га у власність для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дениса Січинського, 16 в м. Чорткові.
  23. Про надання пільги по сплаті земельного податку на 2018 рік Прокуратурі Тернопільської області за земельну ділянку, яка розташована по вул. Горбачевського, 2  в м. Чорткові (за заявою заступника прокурора області І.Мукана).
  24. Про звільнення від сплати земельного податку за 2017 рік Чортківського РВ УМВС України в Тернопільській області за земельну ділянку, яка розташована по вул. Горбачевського, 1 в м. Чорткові (за заявою т.в.о. голови ліквідаційної комісії В.Василика).             
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,2610 га у власність Огороднику Михайлу Григоровичу для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га в оренду Кузю Анатолію Васильовичу для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків по вул. Незалежності, 68-Л в м. Чорткові.
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,0843 га у власність Кошик Петру Івановичу, Лісоцькому Андрію Романовичу, Зозуляк Анжелі Володимирівні, Тичковській Наталії Михайлівні для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Степана Бандери, 60 в м. Чорткові.

 

 

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту