Чортків online

Дотримання правил поведінки на воді — вбереже від біди

З метою профілактичних заходів з попередження нещасних випадків на водоймах міста завідувач сектором з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста Чорткова Віталій Фик, начальник караулу Чортківської державної пожежної частини № 6 Управління ДСНС України в Тернопільській області Микола Погорецький, дільничий офіцер поліції Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області Віктор Яцишин провели спільний рейд найпопулярнішими місцями відпочинку жителів Чорткова. 

 

 

 

Фахівці відвідали місця стихійного відпочинку населення, зокрема, уздовж русла річки Серет. У ході рейду виявлено, що, незважаючи на усі неодноразові попередження про небезпеку купання у місцях спеціально не облаштованих, бажаючих поплавати було вдосталь. 

Співробітниками відповідних структур проведено профілактичні бесіди з відпочиваючими, а також розповсюджено збірки пам’яток з правил поведінки населення на воді, відповідні листівки з безпеки на воді, вкотре наголошено на необхідності дотримання цих правил, попереджено батьків про заборону купання та знаходження дітей поблизу водоймищ без нагляду дорослих. 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту